De kleine lettertjes... ;)

Algemene voorwaarden

Als je je inschrijf, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden:

  • Je bent finaal ingeschreven als je je gegevens hebt ingevuld via het inschrijfformulier of mij op deze of een andere manier hebt bezorgd. En als ik het geld heb ontvangen.

  • Je verbind je ertoe respectvol om te gaan met de andere deelnemers

  • Als je inschrijft met je 10 beurtenkaart hou er dan rekening mee dat de data definitief wordt na inschrijving en aangekruist wordt ook als je toch niet zou komen dit lijkt me fair tov andere tieners die ik eventueel een plaatsje heb moeten weigeren.

     

 

De gegevens die je aan mij toevertouwt via één van de formulieren

Ik ga heel zorgvuldig om met je gegevens en respecteer je privacy. De gegevens die je invult deel ik in geen geval met anderen.

 

Met de nieuwsbrief informeer ik je over huidige en nieuwe activiteiten. Weet dat je ten alle tijde je gegevens kan aanpassen of je uitschrijven.  

 

De gegevens die je hebt ingevuld in het inschrijfformulier gebruik ik om je inschrijving te kunnen afhandelen. Om tijdens de duur van de reeks te weten wie de deelnemers zijn en hoe ik ze kan bereiken. En tenslotte om de deelnemers één of meerdere emails te sturen met informatie die relevant is voor de reeks. Als je je opgegeven hebt om de nieuwsbrief te ontvangen, zal je deze ook ontvangen. Zie stukje hierboven. De gegevens van de inschrijving zelf hou ik max 3 jaar bij. Daarna worden ze gewist uit de databank.

De gegevens uit het contactformulier gebruik ik enkel om terug contact met je te kunnen opnemen en je vraag of bemerking te kunnen beantwoorden. Deze gegevens hou ik max 3 jaar bij. Daarna worden ze gewist uit de databank. Tenzij je in het contactformulier je ook aangaf om je te abonneren op de nieuwsbrief.